UPS Celebrates Its 7th Batch 2020 Graduation

Under the patronage of His Excellency Sheikh Musallam Bin Ham Al Ameri, member of the National Advisory Council of Abu Dhabi, the chairman of Bin Ham Group, the United Private School organized a virtual ceremony on the internet on the occasion of the graduation of the seventh batch of grade 12 on Sunday, June 28th, 2020.

On this happy occasion Dr. Salam Omar, the school principal delivered a speech congratulating grade 12 students and wishing them the best of luck in their university study. Likewise, she thanked Sheikh Musalam Salem Bin Ham for his great parental support for the school and parents.

The virtual graduation ceremony was attended virtually by Dr. Salam Omar, the school principal, Mr. Yazan Adnan, the vice-principal, many teachers, parents, and guardians.

تحت رعاية كريمة من سعادة الشيخ مسلم سالم بن حم العامري عضو المجلس الاستشاري الوطني لإمارة أبوظبي رئيس مجلس إدارة مجموعة بن حم ، أقامت المدرسة المتحدة حفلا احتفاء بتخريج الدفعة السابعة من طلبة الصف الثاني عشر، وكان حفلا افتراضيا على الشبكة العنكبوتية من خلال برنامج ويبكس يوم الأحد الساعة الحادية عشر ظهرا 29/6/2020 .
غمرت السعادة وجوه الآباء والإمهات والأبناء حيث ظهر الطلاب بلباس التخرج والفرحة تغبطهم، وشارك الأبناء بكلمات عبروا فيها عن حبهم وامتنانهم وتقديرهم للقيادة الرشيدة في دولة الإمارات العربية المتحدة للمدرسة وللمعلمين والإداريين. وألقت
الدكتورة سلام عمر مديرة المدرسة خطابا في هذه المناسبة سائلةالمولى عز وجل أن يحفظ صاحب السمو الشيخ خليفة بن زايد رئيس الدولة ،وصاحب السمو الشيخ محمد بن زايد ولي العهد. وتمنت التوفيق والنجاح لأبنائها طلاب الصف الثاني عشر في حياتهم الجامعية، وكما شكرت فيها سعادة الشيخ مسلم سالم بن حم على الدعم والرعاية الأبوية للمدرسة وللأبناء.
حضر الحفلة افتراضيا الدكتورة سلام عمر مديرة المدرسة والأستاذ يزن عدنان معاون المدير ، والمعلمات والمعلمون وجمع غفير من السادة أولياء الأمور..

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.