Healthy Living at UPS

According to the school plan for achieving healthy living for all students, the school nurse organized a healthy food event on Thursday February 20, 2020 in which she gave a lecture and informed students about choices that ensure their safety and a state of complete physical, mental and social well-being. Lower grade teachers organized interesting activities and students enjoyed a wide range of interesting competitions.

The best healthy food basket was chosen from each class and winners were offered appreciation certificates. Eating habits should be established at an early age to   ensure that children are healthy. Providing nutritious, healthy meals enable students to focus and maximize their potential and support healthy immune systems that keep them in school, not homesick. Healthy food equals better health, better grades, and better behavior.

وفقًا للخطةِ المدرسيّة لتحقيق حياةٍ صحيةٍ لجميع الطلاب، نظمت المدرسة المتحدة (اليوم الغذائي الصحي) يوم الخميس 20 فبراير 2020
ألقت ممرضة المدرسة محاضرةً عن الطّعام الصّحي، وأطلعت الطلاب على الخيارات التي تضمن سلامتهم ونمومهم الطبيعي بنوعيه الجسدي والعقلي ، وأكدت على ترسيخ العادات الحسنة من مثل: تناول طعام الإفطار؛ لضمان صحة الأطفال، و توفير الوجبات الصحية والمغذية التي تمكّن الطلاب من التركيز وزيادة إمكاناتهم ودعم أجهزة المناعة الصحية. الغذاء الصحي نتيجته صحة أفضل، وتحصيل أكاديمي أفضل، وسلوك أفضل
كما نظّمت مدرسات الصف الأول أنشطةً وفعاليات جميلة ومثيرة، واستمتع الطلاب بالأنشطة التي كانت مصدر سعادة وتعلم لهم
كما تم اختيار أفضل سلة طعام صحية من كل فصل، ومنحت الدكتورة سلام عمر مديرة المدرسة المتميزين في اليوم الصحي شهادات تقدير

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.