Heartiest Congratulations on Winning Gold Medal

We extend our warmest congratulations to Sheikh Saeed Mohammed Musallam Bin Ham Al Ameri for being awarded the Gold medal in Sheikh Sultan Award “Celebrating the Spirit of Youth” in its second cycle in 2020. The school wishes Sheikh Saeed success in all his future endeavors . 

 

تفتخر المدرسة المتحدة بطالبها المتميز الشيخ سعيد محمد مسلم سالم بن حم العامري حيث بذل جهده في متابعة ركب التفوق والتميز ، وخاض غمار المنافسات والمسابقات وخرج بالمركز الأول دائما ومن هذه المسابقات جائزة حمدان للتميز التربوي وجائزة الشارقة للتميز التربوي واليوم فوزه بالميدلية الذهبية بجائزة الشيخ سلطان لطاقات الشباب في دورتها الثانية 2020
تهنئ المدرسة المدرسة الشيخ سعيد محمد مسلم سالم بن حم العامري على تفوقه المستمر وتتمنى له المزيد من التقدم والإبداع

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.