Moral Education PD Sessions

As a part of professional development plan, the school organized two training sessions on Moral Education on February 5 and 6th 2020. Mr. Miser the Arabic HoD conducted the training for high school and Arabic teachers. The training sessions aimed at engaging Moral Education in curriculum to instill tolerance, community spirit and compassion in students and to develop students of all nationalities and ages in the UAE with principles and values that show the shared experiences of humanity.

ضمن خطة التدريب الداخلي في المدرسة المتحدة، واستجابة لتطلعات الوزارة في متابعة تطوير أداء المعلمين، أقامت المدرسة المتحدة ورشة تدريبة في مادة التربية الأخلاقية يومي الأربعاء والخميس 5-6 /2020/2  بواقع ثلاث ساعات، حضرت الورشة التدريبية الدكتورة سلام عمر مديرة المدرسة والأستاذ يزن معاون المدير، ونفذ ورشة العمل رئيس القسم العربي في المدرسة الأستاذ ميسر محمد.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.